Reklamacije i povrati

REKLAMACIJA:

LIAMa kids d.o.o odgovara za materijalne nedostatke nastale na proizvodima koje prodaje na svojim stranicama, sukladno zakonskim propisima Republike Hrvatske, a posebice Zakona o obaveznim odnosima.   Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, Takva su oštećena vidljiva prilikom preuzimanja pošiljke, te u tom slučaju sugeriramo da pošiljku kupac ne preuzima. Molimo kupce da nas kontaktiraju kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. U slučaju vidljivog nedostatka proizvoda kupac nije dužan preuzeti pošiljku, odnosno može odbiti primitak. Smatra se da proizvodi koji su uredno zaprimljeni od strane kupaca nisu imali vidljivi nedostatak. Pri primitku robe, provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan da usporedi primljene artikle s računom, a ukoliko nešto nedostaje dužan je u roku od 15 dana uputiti pisani prigovor LIAMa kids jer se naknadne reklamacije ne uvažavaju. Odbijanjem primitka dostavna služba će pošiljku vratiti LIAMa kidss, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak. Ukoliko proizvod ima skriveni nedostatak (onaj nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom pri preuzimanju pošiljke), što kupac utvrdi pri otvaranju proizvoda , kupac ima pravo na jednostavni raskid ugovora i povrat novaca, zamjenu proizvoda, uklanjanje nedostataka ili sniženje cijene u zakonskom roku od 15 dana.

 

POVRAT:

Kupac ima pravo na povrat proizvoda i povrat uplaćenih sredstava u rokoru od 15 dana bez navođenja razloga.  Kupac pri tome mora osigurati:

*da je ambalaža proizvoda neoštećena

*da su svi dijelovi proizvoda neoštećeni uslijed mogućeg nepravilnog rukovanja

*da ništa od sadržaja pakiranja proizvoda ne nedostaje

*da proizvod ima svu potrebnu popratnu deklaraciju koja je pristigla s njim

Rok za povrat proizvoda i uplaćenih sredstava je 15 dana od dana kada je kupac uputio svoju odluku o povratu. Izravne troškove povrata proizvoda snosi kupac. Kupac je odgovaran za svako umanjenje vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja proizvodom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti proizvoda

Obrazac za jednostavan raskid ugovora o kupovini i povratu sredstava preuzmite OVDJE.

Back To Top
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

First Birthday Party

Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.